Digiarjessa-blogi

Uudet haasteet mielessä? Tässä 5 syytä valita Digia työnantajaksi!

Työviihtyvyys on monien osien summa. Ratkaisuarkkitehtimme Tero Niemistö listasi 5 syytä siihen, miksi hänen työnantajanaan on Digia.

shutterstock_242847928.jpg

Elokuussa tuli itselleni 6 vuotta täyteen Digialla. Hektisyydestäkin moititulla IT-alalla se alkaa olemaan jo pitkä aika. Noihin vuosiin on mahtunut paljon ylä- ja alamäkiä sekä vauhdikkaita tilanteita. Kuitenkin palkanmaksajana tiliotteella on edelleen Digia. Miksi Digia? Miksi tämä yritys saa minut nousemaan sängystäni joka aamu ja tulemaan työpaikalle täynnä mielenkiintoa ja intoa? Tässä tarjoan 5 syytä miksi Digialle kannattaa tulla töihin.

Panostus esimiestyöhön

Digialla panostetaan tosissaan esimiestyöhön. Nykyajan trendinä tuntuu olevan itseohjautuvat ja ”managerittomat” organisaatiot. Digialla meillä on edelleen esimiehet. Meillä tosin esimiestoimintaan ja koulutukseen panostetaan ja esimiehet ovat muutakin kuin vain kululaskujen ja lomien hyväksyjiä. He toimivat alaistensa sparraajina ja valmentajina pyrkien löytämään yhteistuumin heidän vahvuudet ja auttamaan heitä urallaan eteenpäin seuraaville tasoille.

Työn ja kodin yhteensovittaminen

Voiko samanaikaisesti tehdä uraa ja silti olla aikaa perheelle? Digialla vastaus on kyllä. Työn ja perheen yhteensovittamista tuetaan monin tavoin. Meillä urakehitys ei ole suoraan verrannollinen työpäivän pituuteen vaan 7,5 tuntia riittää. Muista joustoista mainittakoon mahdollisuus vaihtaa lomarahat vapaiksi, osittainen etätyömahdollisuus sekä työntekijöille maksuton sairaan lapsen hoitoetu.

Suomen digitalisaation näköalapaikka

Digialla on mahdollisuus nähdä aitiopaikalta koko Suomen käynnissä oleva digitalisaatioprosessi ja mikä parasta, saada aidosti mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa sen etenemiseen. Kokomme takaa sen, että pystymme osallistumaan uskottavana itsenäisenä toimittajana lähes kaikkiin merkittävimpiin hankekokonaisuuksiin mitä Suomessa on käynnissä. Täysin suomalaisena, ja riittävän pienenä, yrityksenä meidän asiantuntijoilla on aidosti mahdollisuus omalla toiminnallaan olla vaikuttamassa asiakkaisiimme ja siihen miten digitalisaatio Suomessa etenee ja mitä teknologioita siinä on mukana. Matala organisaatio takaa sen, että asiantuntijamme ovat konkreettisesti asiakkaan kanssa ideoimassa ratkaisuja eivätkä asiat tule pöytään valmiiksi pureskeltuna. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin nähdä oman työnsä jälki helpottamassa suomalaisten digiarkea.

Osaavat kollegat

Huippukollegat takaavat sen, että opittavaa riittää joka päivä. Tämän alan suola on ainakin itselleni - ja monille kollegoilleni - se, että oppiminen ei koskaan lopu. Tätä aihetta sivusin jo aiemmassa blogissani. Digialla pääset mukaan huippuasiantuntijoiden joukkoon, joilta pystyt päivittäin oppimaan uutta.

Teknologinen agnostisuus

Vaikka olemmekin strategisesti kumppanoituneet tiettyjen teknologiatalojen kanssa, se ei sido käsiämme tarjoamaan ratkaisuja ainoastaan heidän teknologioilla. Digialla arkkitehdeillä ja asiantuntijoilla on vapaus laatia ratkaisu sen perusteella mikä on asiakkaan kannalta paras ratkaisu. Teknologinen ohjaus tapahtuu täällä organisaatiohierarkisesti enemminkin alhaalta kuin ylhäältä päin eli jokaisella asiantuntijalla on mahdollisuus oman aktiivisuutensa kautta vaikuttaa siihen minkä teknologioiden parissa hän työskentelee. Teknologiavalinnoissa ja niiden implementoinnissa pyrimmekin olemaan rohkeasti kehityksen kärjessä, josta esimerkkinä mainittakoon Docker.

New Call-to-action 


rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi


Sinua voisi myös kiinnostaa