Miksi olemme olemassa?

Teknologia mahdollistaa tajunnanräjäyttäviä ideoita, korkealentoisia hankkeita – mutta ne palvelut menestyvät, jotka toimivat arjessa.

Näillä sanoin alkaa Foresight-tiimimme esittelyvideo, eikä suotta. Teknologia muuttaa tulevaisuutta. Vauhti on kova. Nanoteknologia, tekoäly, tai vaikkapa uudenlainen materiaalitekniikka ovat vain joitain esimerkkejä.

 

 

Korkealentoisten sanojen, teknisten läpimurtojen ja huikeiden idisten ytimessä on kuitenkin jotain yksinkertaista, joka ei muutu. Olennaista on, että se mitä tehdään, toimii. Nyt ja huomenna. Olipa kyseessä ensimmäinen miehitetty lento kuuhun tai C-kasetin solmuun pyrkivä nauha.

Nopea muutos ei välttämättä tunnu vain mahdollisuudelta. Täytyykö uusia palveluja kehittää summamutikassa? Kulkevatko yritykset pimennossa, jossa eteenpäin pääsee vain hapuillen, ja kova maa saattaa silti pettää jalan alta? Liika varovaisuuskaan ei ole voittajan vaihtoehto.

Siksi me, ja tämä blogi, olemme olemassa.

Jakaaksemme tuntemuksemme muuttuvasta yritysmaailmasta, kuluttajasta ja arjesta. Me Foresightissa kehitämme palveluita ja uusia ansaintalogiikoita yhdessä Suomen johtavien toimijoiden kanssa 200 päivää vuodessa. Lopun aikaa seuraamme kuluttajan muuttuvia käytäntöjä ja niiden aiheuttamia muutoksia yrityksen toimintaympäristöön, joita teknologia vauhdittaa.

Tutustu meihin ja asiantuntemukseemme täältä.

Kunnianhimoinen lupauksemme on, että lukijanamme pysyt
askeleen edellä muuttuvassa arjessa.

Blogimme pureutuu ennen kaikkea arkeen ja siihen, kuinka tulosta tehdään askeleen edellä. Kuinka luodaan ratkaisuja, jotka toimivat tänään ja luovat kasvua tulevaisuudessa? Haluamme auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään toimintaympäristössä, jossa tekniikan kehitys siivittää jatkuvaa muutosta. Pohdimme blogissa arjen esimerkkien kautta, mikä toimii – ja mikä ei. Jaamme kokemuksemme menestystarinoista ja sudenkuopista: mitä edelläkävijät ja markkinajohtajat tekevät eri tavalla kuin muut?

Toivomme, että blogin lukijat osallistuvat keskusteluun. Vuorovaikutuksessa syntyy parhaat tulokset, kuten myös silloin, kun kehitämme uutta asiakkaidemme kanssa. Seuraa blogia, heitä kommenttia ja haasta meidät!

Kai Virtanen
Edelläkävijä omassa ja asiakkaan arjessa
Digia Foresight

PS. Tsekkaa Foresight webissä: digia.com/foresight

 

asiakastieto   kuluttajakäyttäytyminen
Kai Virtanen | Head of Industry

Kai Virtanen | Head of Industry

Kaitsu vastaa strategisista asiakkuuksista ja Foresight-toiminnan kehittämisestä. Kaitsulle toiminnan lähtökohta on asiakasymmärrys, jota hän kehittää herkeämättä yhdessä liiketoiminnan johdon ja tiimin kanssa. Tie on vienyt kansainvälisistä neuvottelupöydistä runosuomeen: Aiemmin Kaitsun saattoi tavata maailman metropoleissa tai stadikalla pesismaila tiukassa otteessa, nykyään hän keskittyy kuluttajien askelmerkkien tutkimiseen ja arkipäivän voittoihin perheen pelikentällä.

Kirjoittajan kaikki blogitekstit

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi


Viimeisimmät kirjoituksetSeuraa meitä somessa

LinkedIn Twitter Facebook YouTube YouTube