Digiarjessa-blogi

D365-markkinat jaetaan nyt: Digia hakee lisää osaajia

placeholder_200x200

Suomalaisyritykset ovat laajalla rintamalla siirtämässä toiminnanohjaustaan pilveen. Kova panostus pilvimaailman osaamiseen sekä Microsoftin tuki ovat antaneet Digialle erinomaisen kilpailuedun D365-markkinoilla. Business kasvaa, ja osaajia rekrytoidaan.

D365-rekry.jpg

Microsoft mullisti toiminnanohjausmarkkinan viime syksynä lanseeraamalla pilvipohjaisen toiminnanohjausratkaisun, Dynamics 365:n. Päämiehemme myynti- ja markkinointitoimet ovat alkaneet tuottaa tuloksia. Suomalaisyritykset ovat laajalla rintamalla siirtämässä toiminnanohjaustaan pilveen. Täältä toimittajalta käsin katsottuna näyttää siltä, että markkina jaetaan nyt. Koska versionvaihtoja ei enää tule, niin asiakassuhteet pidentyvät merkittävästi.

Business-osaajat energian, palveluiden ja kaupan toimialoilta kuumaa valuuttaa

Olemme ottaneet Digian Dynamics-liiketoiminnassa kaiken hyödyn irti tästä muutoksesta keskittymällä kolmeen keskeiseen toimialaan: energiaan, palveluihin ja kauppaan. Kaikki uudet projektimme ovat käytännössä näillä alueilla. Tiukan toimialafokuksen avulla voimme keskittyä omiin vahvuuksiimme ja kehittää omaa osaamistamme niin, että asiakkaat hyötyvät valmiista ratkaisukomponenteista.

Ennen toiminnanohjausprojektit olivat it-hankkeita ja nykyisin entistä enemmän liiketoiminnan kehityshankkeita aidoimmillaan. Siksi myös asiantuntijatyö muuttuu oleellisesti D365:n myötä. Nyt töihin halutaan ihmisiä, jotka ymmärtävät liiketoimintaa ja sen lainalaisuuksia. Tietysti toiminnanohjausjärjestelmäosaamisesta on hyötyä, mutta se ei ole ihan niin välttämätöntä kuin business-osaaminen. On vaikeaa auttaa asiakkaita, jos ei ymmärrä, miten liiketoimintaa tehdään. Tietysti kasvava asiakaskunta työllistää edelleen paljon teknistäkin väkeä. Pitäähän sovitukset ja integraatiot tehdä edelleen.

Voittajan kelkkaan on helppoa hypätä

Kova panostus pilvimaailman osaamiseen ja Microsoftin tuki sille on antanut Digialle lähes ylivoimaisen kilpailuedun markkinoilla. Digian ylittämätön osaaminen sekä meidät jo valinneiden asiakkaiden nimilista ovat molemmat omiaan vakuuttamaan uudetkin asiakkaat.

Nälkä kasvaa syödessä ja kasvutavoite D365-alueella on edelleen kova. Haluamme kasvaa kaksi kertaa nopeammin kuin markkina keskimäärin. Kova kasvu vaatii hyviä osaajia. Meiltä puuttuu syksyn osalta vielä muutamia työntekijöitä projekteista. Kaikkein eniten tarvitsemme konsultteja ja arkkitehtejä. Plussaa saa siitä, jos on eteenpäin pyrkivä ja mukava tyyppi. 

 

New Call-to-action


toiminnanohjaus   pilvipalvelut   Microsoft   rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi


Sinua voisi myös kiinnostaa