Digiarjessa-blogi

Digia TalentIT-messuilla 3.11.2016 – tule hakemaan suunta urallesi!

Digia Oyj2. marraskuuta 2016

Millaista on tulla Digialle suoraan koulun penkiltä? Millaisia uramahdollisuuksia Digia tarjoaa? Millaisten projektien parissa Digialla työskennellään? Tule hakemaan vastaukset TalentIT-messuilta!

Digia-CC-2016-blogi.png

Digia on paikalla TalentIT-messuilla Otahallissa torstaina 3.11.2016. Lue alta messuille saapuvien digialaisten esittelyt, ja tule juttelemaan kanssamme ständipaikalle 10!

katia+merita.jpg Katia Rajanen ja Merita Olkkonen | HR

Katian ja Meritan kanssa voit jutella Digian Career Compass -rekrytointiohjelmasta, opintojen ja työn yhteensovittamisesta tai mistä tahansa muusta työskentelymahdollisuuksiimme ja etuihimme liittyvistä kutkuttavista aiheista. Katian kanssa voit vaihtaa ajatuksia myös vaikkapa moottoripyöräilystä, sukelluksesta tai nelivuotiaan lapsen sielunmaisemasta ja Merita voi antaa kilpauimaritasoisia vinkkejä uintitaitosi kohentamiseen.

arja_vaismaa-lehtonen.jpg Arja Vaismaa-Lehtonen | HR

Arjan kanssa voit tulla juttelemaan Digiasta työnantajana ja siitä, millaisia mahdollisuuksia Digia tarjoaa uransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle.  Häneltä saat myös vinkkejä, mitä muita taitoja työelämässä tarvitaan teknisen osaamisen lisäksi. Jos harrastat moottoripyöriä, niin Arja jakaa mielellään kokemuksiaan moottoripyöräilymatkaamisesta, josta hänellä on kokemusta yli kolmen vuosikymmennen  ajalta.  Jos liikut itse vesillä, on Arja kiinnostunut kuulemaan kokemuksistasi vastaavasti purjehduksesta ja melonnasta.

Tero-Niemisto.jpg Tero Niemistö | Tiimiesimies, ratkaisuarkkitehti

Tero on ”managerisoitunut” pitkän linjan arkkitehti. Noin 14 teknisen vuoden jälkeen hän siirtyi esimiesrooliin tahtonaan johtaa alan huippuasiantuntijoita, kuten itseään haluaa johdettavan. Tero on kiinnostunut alaistensa arjesta ja tukee heitä sparraamalla ja valmentamalla niin usein kuin mahdollista. Kun Tero laittaa ns. haalarit päälle ja kädet saveen, niin hänet löytää usein julistamassa Dockerin tai DevOps-kulttuurin ilosanomaa ja rakentamassa sovelluskehityshankkeisiin täysin automatisoitua jatkuvan julkaisun putkea. Tero juttelee kanssasi mielellään vaikkapa perheen ja työn yhdistämisestä, Dockerista, DevOpsista, aboriginaaleista ja kengurun anatomiasta.

piakumpulainen.png Pia Kumpulainen | Tiimiesimies, järjestelmäsuunnittelija

Pian vahvuudet ovat fronttikehittämisessä, mutta tiimiesimiehenä hän myös tietää paljon siitä, mitä Digialla tehdään ja yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista. Pian kanssa voi myös jutella asiakastyöstä tai siitä, miten Digialla projekteja vedetään.

tomi-rantanen.png Tomi Rantanen | Järjestelmäkehittäjä

Tomi toimii Digialla ratkaisutuen järjestelmäkehittäjänä. Hänen työhönsä kuuluu muun muassa jatkuvien palveluiden, ohjelmistokehityksen, ylläpidon ja asiakasrajapinnan tehtävät. Tomi tekee päivittäin myös virheenselvitystä ja pienkehitystä asiakkaille - vaihtelevasti tilanteesta riippuen. Digialla hän aloitti syyskuussa 2015 suoraan koulunpenkiltä - kokemusta löytyy siis töiden ja opiskelun yhdistämisestä. Tomin kanssa voit keskustella etenkin ketteristä integraatioista, musiikin tuottamisesta, modulaarisesta ohjelmoinnista, eSportsista tai vaikkapa henkilöstönohjausjärjestelmistä!

Juuso Sormunen | Järjestelmäkehittäjä

Juuso työskentelee ratkaisutuessa järjestelmäkehittäjänä - eli hän tekee vähän kaikkea! Pääasiassa Juuson työt liittyvät pienkehitykseen ja virheiden selvittämiseen, mutta välillä työ menee enemmän ylläpidon puolelle. Juuso aloitti Digialla maalikuussa 2016 valmistumisensa jälkeen, joten koulukin on vielä hyvin muistissa. Tule juttelemaan Juuson kanssa vaikka työskentelystä Digialla, koulusta ja siellä opittujen taitojen hyödyntämisestä työelämässä tai vapaa-ajan aktiviteeteista kuten liikunnasta tai pelaamisesta!

Jokke Ruokolainen | Järjestelmäkehittäjä

Joken kanssa voit keskustella esimerkiksi data-analytiikasta, ennakoivasta analytiikasta, tiedon visualisoinnista ja machine learningista. Vapaa-ajalla Jokke harrastaa metsästystä ja kalastusta ynnä muuta eräjormailua, sekä biljardia.

 

New Call-to-action

rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi