Digiarjessa-blogi

Digia TalentIT-messuilla 2.11.2017

Digia Oyj1. marraskuuta 2017

Millaisten projektien parissa Digialla työskennellään? Millaisia uramahdollisuuksia Digia tarjoaa? Tule juttelemaan kanssamme ja tutustumaan API-ratkaisujen mahdollisuuksiin torstaina TalentIT -messuille Otahalliin! Löydät meidät ständipaikalta 10.

 talent-it.png

Tutustu alla TalentIT-messuille saapuviin digialaisiin! Ständillämme pääset tutustumaan heidän lisäkseen muun muassa Anna -bottiin, josta voit lukea lisää Duunitorin artikkelista >>

katia+merita.jpgKatia Rajanen ja Merita Olkkonen | Rekry

Katian ja Meritan kanssa voit tulla juttelemaan Digian avoimista paikoista, opintojen ja työn yhteensovittamisesta tai mistä tahansa vaikkapa työsuhde-etuihin liittyvästä mieltä askarruttavasta aiheesta. Katia vaihtaa mielellään ajatuksia myös esimerkiksi kiinnostavista matkailukohteista, sukelluksesta tai viisivuotiaan tyttölapsen sielunmaisemasta. Merita voi jakaa kanssasi viime kesäisiä kokemuksiaan Hki City Triathlonista tai antaa kilpauimaritasoisia vinkkejä uintitaitosi kohentamiseen.

piakumpulainen.pngPia Pilli | Tiimiesimies

Pia on taustaltaan fronttikehittäjä, joka nykyään vetää FullStack-tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia muun muassa yksikkönsä ylläpitoasiakkuuksista ja heidän jatkokehityksen tarpeistaan. Tiimiesimiehenä hän myös tietää paljon siitä, mitä Digialla tehdään ja yrityksen tarjoamista mahdollisuuksista. Pian kanssa voi myös jutella asiakastyöstä tai siitä, miten Digialla projekteja vedetään. Vapaa-ajalla Piaan voi törmätä nuorkauppakamarin koulutuksissa tai frisbeegolfin parissa.

helena-paakkola.jpgHelena Paakkola | Projektipäällikkö

Helena tuli Digialle kesäkuussa diplomityötä kirjoittamaan, aiheena järjestelmien toimitusprojektit, niiden haasteet ja onnistumistekijät. Tarkoituksena hänellä olisi valmistua vuodenvaihteessa ja aloittaa silloin työt toden teolla projektinhallinnan parissa. Helena opiskelee tietotekniikkaa Aalto-yliopistolla ja kandivaiheessa on myös koodaillut, mutta sen jälkeen keskittynyt projektinhallintaan ja järjestelmiin yleisemmällä tasolla. Kamppailu-urheilu on lähellä Helenan sydäntä ja hän harrastaakin brasilialaista jujutsua, jossa on myös kilpaillut ja vetänyt treenejä. Helenan vanhemmilla on hevostalli, joten nuorempana hän on myös ratsastanut monta vuotta. Helenalle voit tulla juttelemaan suomeksi, ruotsiksi, saksaksi tai englanniksi.

niina-pietilainen.jpgNiina Pietiläinen | Tekninen kirjoittaja

Niina kuvailee itseään humanistisoluttautujaksi insinöörivoittoisessa ympäristössä. Työnkuvana Niinalla on tekninen kirjoittaja, joita Digialta löytyy vain pari-kolme. Käytännössä hän tekee myös toiminnallista testausta ja kokee itsensä luontaiseksi laadunvarmistajaksi, eli pilkun viilaamisen lisäksi käytettävyys ja käyttäjäystävällisyys ovat lähellä sydäntä. Työpäivän jälkeen Niinan löytää varmimmin kuntosalilta, fillarin selästä tai uima-altaasta ja viikonloppuisin kulttuuririennoista. Lomilla hän reissaa yksin ympäri maailmaa, joten mielellään myös jakaa ja ottaa vastaan matkailuvinkkejä.

tomi-rantanen.pngTomi Rantanen | Integraatiokehittäjä

Tomi on 26-vuotias integraatiokehittäjä Vantaalta ja etsii osaavaa työkaveria tositarkoituksella. Tomi työskentelee Digialla integraatioissa keskitetyn ratkaisutuen tiimissä sekä samalla Digian Tempus-henkilöstönohjaustuotteen parissa integraatioarkkitehdin roolissa. Seuraavaa työpäivää odottaessaan Tomi tuottaa musiikkia kotistudiossaan ja nörtteilee yhdessä tiimikavereiden Andrean ja Juuson kanssa.

juuso-sormunen.jpgJuuso Sormunen | Järjestelmäkehittäjä

Juuso työskentelee ratkaisutuessa järjestelmäkehittäjänä eli siinä tulee tehtyä vähän kaikkea! Pääasiassa työt liittyvät pienkehitykseen ja virheiden selvittämiseen, mutta välillä tekeminen menee enemmän ylläpidon puolelle. Juuso aloitti Digialla maalikuussa 2016 heti valmistumisen jälkeen, joten opiskeluajatkin ovat vielä hyvin muistissa. Tule juttelemaan Juuson kanssa vaikka työskentelystä Digialla, koulusta ja siellä opittujen taitojen hyödyntämisestä työelämässä tai vapaa-ajan aktiviteeteista kuten liikunnasta tai pelaamisesta.

arja-pennanen.jpgArja Pennanen | Testausasiantuntija

Arja työskentelee testausasiantuntijana, toimenkuvanaan Digia Enterprise -tuotteen testaus ja testauksen suunnittelu. Arjaa innostaa DevOps ja muu tekemisen kehittäminen sekä ennen kaikkea käytettävyys ja käyttäjälähtöinen ohjelmistokehitys. Vapaa-ajallaan Arjan voi bongata uimassa, pyöräilemässä, purjehtimassa, joogaamassa tai mäessä telemark-suksilla, mutta myös käsitöiden parissa.

Lisäksi voit tutustua messuilla API-tiimimme edustajiin Jani Iivariin, Panu Tammiseen ja Jaakko Rajaniemeen, ratkaisutuen kolmanteen jäseneen Andrea Marsegliaan, toiminnanohjausjärjestelmien taitajaan Olli Havilehtoon Tampereelta, verkkokaupan projektipäällikköön Janne Rantaseen sekä Digian tuoreimman yksikön Custom Servicesin vetäjään Niklas Lahteen.

Etkö pääse messuille paikan päälle? Klikkaa avoimiin paikkoihimme alta!

New Call-to-action


rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi


Sinua voisi myös kiinnostaa