Digiarjessa-blogi

InRiver Product Marketing Cloud – PIM:n edelläkävijä

Digia Oyj6. syyskuuta 2017

Tuotetiedonhallinnan markkinajohtaja inRiver puolustaa paikkaansa johtavalla teknologialla ja ominaisuuksillaan. Lue blogistamme, mitä hyötyjä inRiverin ratkaisu tuo tullessaan.

inriver-product-marketing-cloud.jpg

InRiver on maailmanlaajuinen markkinajohtaja tuotetietojen hallinnan (PIM) yksinkertaistamisessa. InRiver auttaa markkinointiammattilaisia ja myynnin asiantuntijoita näkemään tuotetarinoita pelkkien tuotteiden takana ja näin tukemaan yritysten myynti- ja markkinointiprosesseja ja selkiyttämään tuotteiden viestiä asiakkaille.

Tehokas InRiver Product Marketing Cloud-tuote helpottaa erityisesti tuotetietojen luomista, käsittelyä ja jakelua maailmanluokan asiakaskokemuksen kautta kaikissa kosketuspisteissä useilla kielillä ja markkina-alueilla. Yli 900 tunnettua tuotemerkkiä eri puolilla maailmaa luottavat inRiver Product Marketing Cloudiin, joka valvoo tehokkaasti tuotteen informaation virtausta maailmanlaajuisesti tunnustetuille brändeilleen.

Tuotetiedon hallintaprosessi helpommaksi

InRiver perustettiin vuonna 2007 ja se on tänä päivänä äärimmäisen tunnistettu, palkittu ja nopeasti kasvava yritys, jolla on laaja kumppaniverkosto (PRIME). Yrityksen pääkonttori sijaitsee Malmössä, Ruotsissa.

InRiver syntyi tarpeesta tehdä tuotetiedon hallinnasta järjestelmällisempää. Yrityksen perustajat olivat työskennelleet useiden vuosien ajan ERP-järjestelmien parissa ja tunteneet sen ensiluokkaisen turhautumisen, jota asiakkaat kokivat tuotetietojen hallintaprosessissa. ERP-järjestelmät olivat hyviä tietojen varastoimisessa ja käsittelyssä, kun kuvattiin tuotteen valmistamista ja valmistamisen prosesseja. Kuitenkin ne eivät taipuneet tuotetietojen kaupallisten ja markkinointiin liittyvien näkökohtien luomiseen ja hallintaan.

InRiver-ohjelmisto on rakennettu tukemaan yrityksen liiketoimintaa ja markkinointitoimintoja. Se on suunniteltu siten, että tietotyöntekijät pystyvät käsittelemään mahdollisimman suuria tuotevalikoimia helposti ja luomaan tuotteen sisällön lähteen käytettäväksi kaikissa myynti- ja jakelukanavissa. InRiverin intuitiivisen käyttöliittymän avulla käyttäjä voi nopeuttaa tuotetietoprosessia ja kaikkien tuotteidensa markkinoille pääsyaikaa todella merkittävästi, myydä enemmän ja nopeammin, ja parantaa tuotteiden näkyvyyttä.

Tuotetiedonhallintaa pilviratkaisuna

InRiver myydään nykyään pilviratkaisuna ja käyttöönotto on todella nopea ja yksinkertainen projekti. Tämän ansiosta asiakkaat voivat hyödyntää maailmanlaajuista pilvipalveluiden suuntausta, joka on syntynyt viimeisten kymmenen vuoden aikana sosiaalisten medioiden ja foorumiyhtiöiden, kuten Salesforcen johdosta.

InRiver on siirtynyt täysin pilveen, koska nykyään suurin osa innovaatioista ja ratkaisujen kehityksestä tapahtuu siellä. Pilvi on tullut kaikkialle läsnä ja yritykset kaikkialla maailmassa tällä toimialalla mukauttavat IT-strategioitaan hyödyntäen uuden sukupolven pilvipalveluiden ja sovellusten tarjoamia etuja. Lisäksi pilvipohjaiset ratkaisut tarjoavat aivan uusia tapoja ratkaista liiketoimintaongelmia ja tapoja, joilla yritykset kuluttavat ja maksavat teknologian saatavuudesta.

InRiverin viisi tärkeintä hyötyä

Siirtyminen inRiverin pilveen tuo  monia etuja mille tahansa B2C- tai B2B-yrityksen myymälle tuotteelle. Tässä niistä viisi tärkeintä:

1. Global Reach

InRiver –Product Marketing Cloud on monen käyttäjän SaaS-alusta, joka on käytössä pilvessä, mikä tarkoittaa, että se voidaan tavoittaa mistä tahansa paikasta milloin tahansa miltä tahansa laitteelta. Tämä helpottaa yrityksen tuotetiedonhallintaprosessia merkittävästi ja antaa kilpailuetuja, joita ei kaikilla ole vielä käytössään.

2. Skaalautuva

InRiver-Product Marketing Cloudin skaalautuu elastisesti, mikä tarkoittaa, että voit aloittaa pienestä ja vähitellen laajennat toiminnallisuutta ja resursseja organisaation vaatimusten mukaisesti. InRiver myös itse säätää käyttötapoja automaattisesti skaalautumalla tarpeen mukaan. Parasta inRiverissä on, että maksat vain siitä, mitä käytät.

3. Nopea käyttöönotto ja alhainen riski

Koska SaaS tarkoittaa, että InRiver - Product Marketing Cloud voidaan ottaa käyttöön muutamassa minuutissa, se on nopeaa ja äärimmäisen helppoa. PIM: n käyttäminen SaaS:ina tarkoittaa myös sitä, että laitteistoja ei ole valmiina, joten sinun ei tarvitse maksaa käyttämättömästä kapasiteetista.

4. Luotettava ja suorituskykyinen

InRiver - Product Marketing Cloud toimii massiivisella, globaalilla pilvipalvelulla, joka takaa 99,999% saatavuuden. PIM-palvelun käyttäminen palveluna tarkoittaa resurssien elastista skaalautuvuutta, joka tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä.

5. Turvallinen ja todistettu tekniikka

InRiver-Product Marketing Cloud toimii Microsoft Azure -ohjelmassa. Tämän todistetun maailmanlaajuisesti saatavilla olevan pilvitekniikan avulla olet käyttämässä vaatimustenmukaisuutta, avoimuutta, 365/24/7 seurantaa ja tukea, varmistaen, että PIM-palvelusi ei koskaan ole alhaalla.

Digia on ollut inRiverin kumppani vuodesta 2012. Digian osaajat ovat inRiver-sertifioituja, jotka ovat perehtyneet aihealueensa yksityiskohtiin tarkasti ja ammattitaidolla. Meiltä löytyy myös osaamista inRiverin integroimiseksi muihin järjestelmiin ja kanaviin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

New call-to-action


kauppa   verkkoliiketoiminta   tuotetiedonhallinta


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi