Digiarjessa-blogi

Miksi Digian Integraatioakatemia?

Digia Oyj14. joulukuuta 2016
placeholder_200x200

Digian ulkoinen Integraatioakatemia järjestetään toisen kerran keväällä 2017 Helsingissä ja Tampereella. Listasimme viisi syytä hakea mukaan ilmaiseen koulutukseemme.

integraatioakatemia-555x325.jpg

1. Ammattilaisten tehoperehdytys aiheeseen, jota ei koulussa opeteta

Järjestelmäintegraatioita ei opeteta IT-alan oppilaitoksissa pääaineena. Integraatioammattilaiseksi tullaan työn kautta oppimalla. Integraatioakatemiassa Digian ammattilaiset jakavat tietotaitoaan sekä teoriasta että käytännön työssä opitusta. Kouluttajien joukossa on sekä pitkän linjan syväosaajia että uusia taitajia, jotka antavat vinkkejä alkuun pääsemiseen. Koulutus järjestetään tällä kertaa Helsingin lisäksi myös Tampereella.

2. Monipuolisuus on valttia

Integraatioita ei katsota vain yhdestä näkökulmasta. Digialla hanskataan laaja skaala integraatiotyökaluja. Näistä koulutus tutustuttaa muun muassa IBM:n pilvityökaluihin, API Managementiin, tyypillisiin integraatiostandardeihin ja open source -näkökulmaan. Käteen jää siis monipuolinen yleiskuva.

3. Kädet saveen ja oppimaan käytännössä

Integraatioakatemian tarkoitus on, että osallistujat saavat esimakua siitä, millaista integraatioiden parissa työskentely aidosti on. Koulutukseen kuuluu siksi teorian ohella käytännön harjoituksia.

4. Päivitä osaamisesi

Koulutuksen jälkeen tunnet ajankohtaiset integraatiotyökalut- ja tekniikat. Osallistujille jaetaan todistus, jossa käy ilmi koulutuksen sisältö ja eri kurssikertojen aiheet.

5. Rekrytointi Digialle

Etsimme koulutuksen kautta uusia osaajia Digian integraatio-osaajien iskujoukkoihin. Koulutus mahdollistaa rekrytoinnin Digialle.

Haku Integraatioakatemiaan on käynnissä! Lue lisätiedot ja hae 15.1.2017 mennessä >>


integraatio   rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi