← Pääsivulle

Palvelusektorin digitalisaatio = Helppoa digiarkea Möttösellä!

Digia Oyj8. helmikuuta 2018

Digitalisaation hyödyt palvelusektorilla näkyvät selkeimmin, kun pistemäisten ratkaisujen sijaan toimintaa tarkastellaan kokonaisuutena. Tarina Kiinteistöpalvelu Möttösen arjesta havainnollistaa, kuinka digitalisointi tehostaa ydinprosesseja ja auttaa parantamaan asiakaskokemusta.

 möttönen.png

 

 

 

 

 

 

Asiakasyritys Mönkäre Oy tekee Kiinteistöpalvelu Möttösen kanssa sopimuksen toimipisteidensä huollosta.

möttönen2.png

 

 

 

 

 

 

 

Mönkäreen tilavastaava lähettää digikanavassa Möttöselle pyynnön lampunvaihdosta. Yksi tärkeä syy, miksi Mönkäre valitsi kumppanikseen juuri Möttösen, oli mahdollisuus helppoon, monikanavaiseen asiointiin.

möttönen3.png

Lampunvaihtopyyntö jyvitetään Möttösen päässä sopivalle työntekijälle. Onneksi keinoäly auttaa: järjestelmä ehdottaa sopivinta henkilöä mm. työtilanteen, osaamisen, varusteiden ja sijainnin perusteella.

möttönen4-1.png

Vuorossa oleva huoltomies Virtanen on juuri saanut edellisen homman valmiiksi lähellä Mönkäreen toimistoa. Työpyyntö lampunvaihdosta kilahtaa Virtaselle suoraan kännykkään. Viestistä ilmenee myös työkalut, laitteet ja tarvikkeet, jotka on otettava mukaan.

möttönen5.png

Virtanen kuittaa tehdyt työt mobiilisti heti paikan päällä. Jos vastaan tulee muuta fiksattavaa, lisätyötkin on nopea kirjata, kun mobiililaite on käden ulottuvilla. Näin lisätyöt eivät jää piiloon muistilappuihin tai muistin varaan!

möttönen6.png

Virtasen kirjaama lampunvaihto, varalampun osto ja lisätyönä samalla keikalla hoidettu tippuvan hanan korjaus näkyvät mobiilikirjausten ansiosta heti laskutuksessa.

möttönen7.png

Mönkäreen tilavastaava kirjautuu Möttösen sähköiseen asiakaspalveluun ja näkee reaaliajassa, onko työpyynnöt hoidettu, kuinka nopeasti pyyntöihin on vastattu ja kuinka paljon kuukausittaista huoltokiintiötä on jäljellä. Halutessaan hän voi samalla tilata lisäpalveluita verkosta. Onpa kätevää!

möttönen8.png

Päätöksenteko helpottuu Möttösen johdossa, kun käytössä on jatkuvasti ajantasaista tietoa. Esimerkiksi kannattavuutta on mahdollista tarkastella sekä tuotetun palvelun, asiakkaan että kohteen näkökulmasta.

Lue lisää Möttösen helposta digiarjesta oppaastamme:

New Call-to-action


palveluliiketoiminta   digitalisaatio   konsultointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi