Digiarjessa-blogi

Tapaa meidät TalentIT-messuilla!

Digia Oyj3. marraskuuta 2015

Työnhaun yhteydessä työnhakija on usein se henkilö, joka kertoo itsestään ja on valmiina vastaamaan kysymyksiin. Mitä jos tällä kertaa kääntäisimme asetelman päinvastoin? Olemme keskiviikkona 4.11. mukana TalentIT -tapahtumassa Espoon Otaniemessä. Sanna, Tiia, Tuomas, Eero, Andrea, Krista, Adeliina, Timo, Emmi ja Katri kertovat, keitä olemme ja mitä teemme Digialla. Tule ständille tapaamaan ja jututtamaan lisää!

Sanna Lassila
"Tule juttelemaan integraatiokehityksestä tai kestävyysurheilusta."

Toimin esimiehenä integraatio ja analytiikka -osastolla. Tule ihmeessä keskustelemaan kanssani esimerkiksi Integraatio-liiketoiminnan ja analytiikan tulevaisuudennäkymistä IT-alalla. Lisäksi voimme keskustella integraatioprosesseista, -kehityksestä ja -työkaluista, tai vaikkapa kestävyysurheilusta.

Tiia Leskinen
"Aika jakautuu asiakastyöhön ja tiimiesimiehenä toimimiseen."

 


Olen Leskisen Tiia ja toimin tiimiesimiehenä sähköisten palvelujen liiketoimintayksikössä. Suurin osa päivästäni kuluu asiakasprojektin parissa Scrum Masterina työskennellessä, mutta sen lisäksi toimin tiimiesimiehenä noin 15 hengen ohjelmistokehittäjätiimille.

Työviikkooni mahtuu monenlaisia asioita. Projektityön osalta on workshoppeja asiakkaan kanssa, ohjelmiston uusien ominaisuuksien määrittelyä, palavereita, työpajoja design-tiimin kanssa sekä käyttöliittymän koodailua HTML5-tekniikoita hyödyntäen. Esimiestyön osalta taas käyn läpi meille saapuvia työhakemuksia, olen mukana haastattelemassa uusia kandidaatteja Digian työntekijöiksi, seuraan tiimiläisteni projektiallokaatioita ja käymme läpi eri projektien tarpeita sen suhteen, mihin tarvitaan minkäkinlaisella osaamisella varustettua tekijää. Toki myös pyöritän normaaleja esimiesrutiineja, kuten one-to-one keskusteluita, tiimipalavereita, koulutusten suunnittelua jne. Näitä ei kuitenkaan osu ihan jokaiselle viikolle.

Tule ihmeessä keskustelemaan kanssani, mikäli olet kiinnostunut Digian eri uramahdollisuuksista, tai vaikka siitä, minkälaisilla teknologioilla meillä tehdään töitä. Voin kertoa myös asiakkaistamme sekä erilaisista projekteista ja projektitiimeistä, joita meiltä löytyy.

Tuomas Häivälä
"Opiskeluajat jollain lailla vielä muistissa."

Nimeni on Tuomas Häivälä ja ikää 30 vuotta. Koulutukseltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri. Valmistuin viisi vuotta sitten Oulun yliopistosta, joten opiskeluajat ovat vielä jollain tavoin muistissa.

Digialla olen tehnyt testausta ja ohjelmistokehitystä, ja tällä hetkellä olen projektipäälliikkönä. Mielellään keskustelen esimerkiksi tietojärjestelmien testauksesta ja niiden kehittämisestä. Erityisesti ohjelmistokehityksessä liittymät/integrointi ovat erikoisosalueeni. Viime aikoina olen uuden pestin myötä laajentanut osaamistani myös projektien hallintaan ja asiakasrajapinnassa työskentelyyn.

Eero Arvonen
"Työtehtävät ovat mieluisan monipuolisia ja haastavia."

 

Toimin Digialla järjestelmäsuunnittelijana. Nykyisiin vastuisiini kuuluvat Java-järjestelmän suunnittelu sekä full stack-tyyppinen toteutus, tietokantasuunnittelu sekä DevOps. Työtehtäväni ovat itselleni mieluiseen tapaan monipuoliset ja haastavat. Puhun mielelläni esimerkiksi Java-ohjelmoinnista, ohjelmistotuotannosta kokonaisuudessaan sekä DevOpsista.

Andrea Marseglia
"Työskentelen ratkaisutuessa, eli työnkuva on laaja."

 

Työskentelen ratkaisutuessa, eli työnkuva on aika laaja niin asiakkaiden, työtehtävien kuin työvälineiden suhteen. Työtehtäviin kuuluu mm. virheenselvitys, pienkehitystyöt asiakkaille ja myös integraatiotyöt joissain projekteissa. Alotin Digialla toukokuussa 2015. Kanssani voi jutella vaikkapa integraatiosta tai työskentelemisestä Digialla ylipäätänsä – kaikesta mitä mieleen tulee.

Krista Selander
"Kysy mitä vain Digian työmahdollisuuksista ja rekryprosessista."

Toimin Digian HR:ssa rekrytoinnista vastaavana, eli autan liiketoimintojen rekrytoivia esimiehiä löytämään parhaat kandidaatit avoimiin tehtäviin sekä parhaat kanavat ja työkalut kandidaattien etsimiseen. Työnantajaviestinnän asiat käyn läpi yhdessä viestinnän ja markkinoinnin kanssa.

Kanssani voit jutella kaikista Digian työmahdollisuuksista sekä rekrytointiprosessista: miten meille voi hakea, ja miten prosessi etenee sen jälkeen. Nyt ajankohtaista on erityisesti, miten nuorten osaajien Career Compass -ohjelmaan pääsee mukaan! Osaan kertoa myös työsuhteeseen liittyvistä asioista, kuten opiskelujen ja työn yhdistämisestä, eduista, työajoista ja kehittymismahdollisuuksista.

Adeliina Sorvari
"Digialla olen päässyt näkemään, mitä työskentely IT-maailmassa tarkoittaa."

 

Olen 24-vuotias uusi digialainen. Aloitin työt elokuussa heti valmistumiseni jälkeen mielekkäässä projektissa front end -töiden parissa. Taustalla minulla oli hieman alan työkokoemusta, mutta Digialla olen todella päässyt näkemään, mitä työskentely IT-maailmassa tarkoittaa. Täällä pääsen toimimaan erittäin ammattitaitoisen ja innostuneen porukan kanssa, jossa töitä tehdään tarmokkaalla otteella, mutta pilke silmäkulmassa.

Lisäksi olen oppinut kaikenlaista uutta ja näin alkuun työskennellyt lähinnä JavaScriptin, AngularJS:n ja myös jonkin verran SQL:n parissa. Täällä Digialla ehdoton plussa on, että mahdollisuudet monipuoliseen työhön, erilaisiin projekteihin ja osaamisen kehittämiseen ovat lähes rajattomat. Minulle voit tulla juttelemaan FrontEnd-kehityksestä, kyselemään, millainen Digia on ensimmäisenä oikeana työpaikkana tai muuten vain fiilistelemään koodausjuttuja ja elämää IT-alalla.

Timo Korkeakoski
"Terveellinen sekoitus kehitystä, suunnittelua, asiakaspalvelua ja back-endiä."

Nimeni on Timo ja olen tullut ”isoihin” piireihin Keski-Uudeltamaalta pikkukylästä. Töikseni puuhailen Digialla suunnittelua ja toteutuksia asiakkaiden järjestelmäintegraatioiden tarpeisiin. Työni Digialla on terveellinen sekoitus kehitystä, suunnittelua, asiakaspalvelua ja back-endiä.

Jutella kanssani voi vaikka liikunnasta, peleistä, harrastuksista tai sitten ihan siitä, miten koin työelämään siirtymisen opiskelun jälkeen ja mitä olen oppinut ”urapolusta”!

Emmi Lajunen:
"Ihmiset Digialla ovat ihan mahtavia."

Olen Lajusen Emmi ja olen työskennellyt Digialla nyt pari kuukautta markkinoinnin ja viestinnän koordinaattorina. Olen opiskellut kauppatieteitä ja markkinointia Tallinnan teknillisessä yliopistossa.

Työssäni olen tämän lyhyen ajan sisällä ehtinyt tehdä paljon erilaisia tehtäviä sosiaalisen median markkinoinnista tämän TalentIT –tapahtuman järjestelyihin. Ihmiset Digialla ovat ihan mahtavia. Lisäksi, jollain ihmeen kaupalla, olen päässyt mukaan firman pikkujoulubändiin laulajaksi. Ensimmäiset bänditreenitkin on jo takana.

Tule ihmeessä juttelemaan ihan mistä vaan. Vaikka markkinoinnista, töiden aloittamisesta uudessa työpaikassa, tai vaikka surffaamisesta tai laulamisesta.

Katri Koskela
"Mikä tarina Digiasta tai digialaisista on vielä kertomatta?"

Tervehdys! Työskentelen Digian viestinnässä. Pyrin siis kiteyttämään tarinoita siitä, mitä me Digiassa teemme ja mikä meillä on ajankohtaista ja kiinnostavaa, olkoonpa kerronnan välineenä printti, verkko, video tai vaikka some. Rekrytointimessuilla minua kiinnostaa erityisesti, mitä tulevat työnhakijamme ja -tekijämme haluaisivat meistä kuulla – messuilla ja muutenkin. Mitä juuri sinä haluaisit tietää Digiasta? Onko nettisivuillamme jokin jäänyt mietityttämään, tai etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Tule reilusti heittämään ideoita, ajatuksia ja kysymyksiä!

 TalentIT-messuilla tavataan!

Lue
Mikan bloggaus: Etsitään ohjelmistokehittäjiä, joilla on asennetta, rohkeutta ja osaamista.

New Call-to-action


rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi