Digiarjessa


Yli 500 blogikirjoitusta sekä mielenkiintoisia artikkeleita

  Julkaisut aihealueittain >>   BLOGI

  Taru Määttänen | NetSuite Consultant

  Senior Trainee: Loppukäyttäjän roolista konsultiksi Digialle

  Senior Trainee -blogisarjassa päästään kurkistamaan digialaisten arkeen ja uratarinoihin. Tällä kertaa Taru Määttänen, NetSuiten parissa työskentelevä ratkaisukonsulttimme, kertoo omasta uramuutoksestaan loppukäyttäjän roolista konsultiksi ja siitä mitä hän erityisesti arvostaa Digiassa ja täällä työskentelyssä.

  kulttuuri   uratarina   NetSuite  ARTIKKELI

  Digia Oyj

  Robit on poikkeuksellinen suomalaismenestyjä – Yhtiö sai teknologiasta apua nopeaan kansainväliseen kasvuun

  Porauskalustoa valmistava Robit on kokoisekseen harvinaisen kansainvälinen yritys. Yksi nopean kasvun mahdollistajista on ollut moderni toiminnanohjausjärjestelmä. Digian kanssa kehitetyt ratkaisut auttavat Robitia palvelemaan asiakkaita paremmin ja esimerkiksi automatisoimaan toimintaa.

  NetSuite   artikkeli  BLOGI

  Tommi Sappinen | Business manager

  Näin NetSuiten ominaisuudet palvelevat SaaS-yrityksiä

  Käyttöoikeuksiin perustuvalle SaaS-liiketoiminnalle on tyypillistä palvelu- ja toistuvaismaksut sekä määräalennukset. Tämä voi aiheuttaa talousosastolle useita pohdinnan paikkoja. NetSuite tuo tähän tehokkaan ratkaisun.

  toiminnanohjaus   NetSuite   taloudenohjaus  BLOGI

  Harri Pakkala | NetSuite Consultant

  Verkkokaupan ja ERPin yhteispeli toimitusketjun hallinnassa

  Menestyvä verkkoliiketoiminta vaatii paljon verkkokauppa-alustan ja taustajärjestelmän yhteispeliltä sekä B2B- että B2C-ympäristöissä. NetSuiten integroitavuus ja tehokkaat prosessit mahdollistavat kokonaisuuden, jossa ostaminen on helppoa ja tilaukset toimitetaan sujuvasti perille.

  toiminnanohjaus   NetSuite  BLOGI

  Riku Martikainen | Director, NetSuite Solutions

  Monikanavainen asiakkuudenhallinta osana toiminnanohjausta

  Hyvän asiakaspalvelukokemuksen edellytyksenä on helposti saatavilla oleva ajantasainen tieto asiakaspalvelun, myynnin, tuotannon, varaston ja toimituksen tilanteesta.

  toiminnanohjaus   asiakkuudenhallinta   NetSuite  BLOGI

  Tommi Sappinen | Business manager

  Näin otat NetSuiten päivitykset hallitusti käyttöön

  Miten varmistat pilvialustasi toimivuuden sekä uusien ominaisuuksien käyttöönoton päivitysten yhteydessä? NetSuiten tapauksessa Digialla on tarjolla valmis toimintamalli päivitysprosessiin, testaamiseen sekä uusien ominaisuuksien käyttöönottoon.

  toiminnanohjaus   NetSuite  BLOGI

  Tommi Sappinen | Business manager

  Näin valitset sopivan NetSuite-kumppanin

  NetSuite-kumppania valittaessa on hyvä käydä läpi omat toiveet ja tarpeet niin käyttöönottoprojektia kuin jatkokehitystäkin ajatellen. Lue, mitä asioita kumppanivalinnassa on hyvä ottaa huomioon ja mitä Digialla on tarjottavanaan NetSuite-kumppanina.

  toiminnanohjaus   NetSuite  BLOGI

  Riku Martikainen | Director, NetSuite Solutions

  NetSuite haaveissa? Näin pääset projektissa alkuun

  Liiketoiminta-alustaa uusiessa järjestelmävaihtoehtoja on monia. Yksi erityisesti kansainvälistyville kasvuorganisaatioille sopiva ratkaisu on NetSuite. Lue, millaisia lähtöjä Digia tarjoaa NetSuite-projekteihin.

  toiminnanohjaus   NetSuite  BLOGI

  Tommi Sappinen | Business manager

  Mikä NetSuite on ja mihin kaikkeen se taipuu?

  NetSuite on kansainvälisiinkin tarpeisiin soveltuva, monipuolinen ja joustava liiketoiminta-alusta, joka tarjoaa kokonaisvaltaisen tuen liiketoimintojen hallintaan. Lue lisää NetSuiten ominaisuuksista ja hyödyistä.

  toiminnanohjaus   NetSuite  BLOGI

  Digia Oyj

  NetSuiten tuotannonohjauksen paketointimalli helpottaa käyttöönottoa

  NetSuite toiminnanohjausratkaisu kootaan erilaisista moduuleista. Nämä ovat useimmiten toteutettu globaaliksi ratkaisuksi, eikä se sellaisenaan välttämättä täytä asiakkaan tarpeita. Onneksi NetSuite on kustomoitavissa kumppaneiden toimesta niin, että hyvistä moduuleista saadaan asiakkaan tarpeet täyttävä ratkaisu. Usein asiakaskohtaista kustomointia ei tarvita lainkaan, mikäli hyödynnetään käynnistyspaketteja, jotka sisältävät jo valmiiksi tarvittavat täydennykset.

  toiminnanohjaus   NetSuite

  1

   


  Aihealueet