Digiarjessa


Yli 500 blogikirjoitusta sekä mielenkiintoisia artikkeleita

  Julkaisut aihealueittain >>   BLOGI

  Mika Lairi | Director, Cloud Transformation

  Sovellusarkkitehtuurin muutos edessä? Ota ainakin nämä asiat huomioon

  IT-ympäristön kehitykseen ja kehittämiseen vaikuttavat monet tekijät. IT-teknologian näkökulmasta voidaan kysyä: "Kuinka sovelletaan tekniikan innovaatioita juuri meidän liiketoimintamme tarpeisiin?". Toisaalta liiketoiminta voi kysyä: "Kuinka hyödynnetään tekniikan tuomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä?". Kysymyksiin saadaan erilaisia vastauksia riippuen siitä, keneltä asiaa kysyy. Toteutetaan kehittämistä mistä lähtökohdasta tahansa, pitää kehittämishankkeita tarkastella koko IT-tuotannon näkökulmasta, jotta hankkeen avulla saavutetaan tavoiteltuja hyötyjä.

  pilvipalvelut  BLOGI

  Petri Parkkali | Director, Business Development

  Mitä pilvipalvelun hallinta ja ylläpito vaativat yritykseltä – ja kumppanilta?

  Pilvipalveluissa asioita voi toteuttaa monella tavalla, ja kaiken lisäksi ne kehittyvät ja muuttuvat nopeasti. Siksi on tärkeää, että joko omassa yrityksessä tai luotettavalla kumppanilla on pilviympäristöt tunteva ja jatkuvasti osaamista ylläpitävä tiimi tai toiminto (Cloud Center of Excellence). Mitä kaikkea pilvipalvelun hallinnassa ja ylläpidossa pitää ottaa huomioon ja milloin kannattaa kääntyä kumppanin puoleen?

  pilvipalvelut  BLOGI

  Antti Kujala | Senior Integration Developer

  Dell Boomin API Management modernin rajapintakehityksen työkaluna

  Dell Boomi on viime vuosina noussut yhdeksi markkinoiden kyvykkäimmistä ja kiinnostavimmista iPaaS -työkaluista (Integration Platform as a Service). Boomin ketterät Low Code -kehitysmenetelmät, kattava yhdistettävyys erilaisiin järjestelmiin ja aito hybridiarkkitehtuurimalli luovat vakaan pohjan integraatio- ja API-kehitykselle, jonka päälle rakennetut liiketoimintaprosessit skaalautuvat tarpeidesi mukaan.

  pilvipalvelut   integraatio   API  BLOGI

  Samuli Savolainen | Head of Public Cloud

  Siirryttiin pilveen – missä kustannussäästöt?

  Tuntuuko, ettei pilvisiirtymä tuonutkaan luvattua kustannussäästöä? Lue optimointivinkit, joilla varmistat, että odotetut kustannushyödyt käyvät arjessa toteen.

  pilvipalvelut  BLOGI

  Tommi Palomäki | Product Manager

  Kuinka sovelluksesi toimivat pilvessä? Pilviympäristön valvontaan riittää vaihtoehtoja

  Pilviympäristön valvontaratkaisun valitseminen ei aina ole helppo homma, sillä suurten pilvitarjoajien omien työkalujen lisäksi markkinoilla on myös laaja kirjo muita ratkaisuja. Digian ratkaisu pulmaan on yksinkertainen: valitsemme asiakkaan todellisiin tarpeisiin mitoitetun ratkaisun.

  pilvipalvelut   valvonta   Digia Iiris  BLOGI

  Tony Virtanen | Director, Digital Commerce

  Black Friday tulee – ethän laita asiakastasi jonoon ensin verkossa, sitten roskisten taakse?

  Black Friday tuo todennäköisesti jälleen virtuaaliset jonot kiemurtelemaan päätelaitteisiin. Pahimmassa tapauksessa jonotus jatkuu myymälässä, kun asiakas noutaa verkkokauppatilaustaan. Nykyteknologia mahdollistaa paljon sujuvamman asioinnin, myös sesonkihuippuina. Olennaista on tarkastella asiakkaan polkua kokonaisuutena.

  verkkoliiketoiminta   pilvipalvelut  BLOGI

  Digia Oyj

  Tekoälyn käyttö yleistyy integraatioissa – esimerkkinä Dell Boomi

  Erilaiset tekoälyyn pohjautuvat palvelut ovat yleistyneet huimasti viime vuosina ja aika alkaa olla kypsä tekoälyn hyödyntämiseksi myös integraatioalustoissa. Integraatioarkkitehtimme Janne Nieminen ja Kalle Rannikko kertovat, missä tekoälykehityksessä integraatioiden osalta mennään, ja miten tekoäly on jo osa Dell Boomin ominaisuuksia.

  pilvipalvelut   integraatio   tekoäly  BLOGI

  Mikko Hakola | Head of Development

  Yritysten liiketoiminta digitalisoituu – johtaja, tiedätkö, mitä tarvitset perustuksien rakentamiseen

  Pahimman digihuuman hälvennyttyä useimmille johtajille on kirkastunut, että jokaisen on rakennettava digipolkunsa omanlaisekseen. Omia polkuja kulkiessa yhteistä on pohdinta, kuinka välttää epäonnistumiset. Paljastuu, että onnistumisen varmistavat perusasiat ovatkin yllättävän samoja kaikille.

  pilvipalvelut   integraatio   API   digitaalinen liiketoiminta   valvonta  BLOGI

  Digia Oyj

  AWS, Azure vai Google Cloud? Katsaus pilvipalveluiden eroihin

  Mitä eroa on Amazon Web Servicellä, Azurella ja Google Cloudilla? Lue katsauksemme pilvipalveluiden eroihin.

  pilvipalvelut  BLOGI

  Digia Oyj

  Getting started with Kubernetes in Google Cloud

  Since sharing is caring, Digia’s experts Jere Valtanen and Timo Relander wanted to share a hands-on guide about how to set up Kubernetes in Google Cloud.

  pilvipalvelut   in english

  1 2 3

   


  Aihealueet