Josette Nurminen | Consultant, Resource Optimization

Miten henkilöstönohjaus parantaa asiakaskokemusta?

Saumaton asiakaskokemus on edellytys kannattavalle liiketoiminnalle. Jotta voidaan yltää onnistuneeseen asiakaskokemukseen, täytyy ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja odotukset palveluun ja tuotteeseen liittyen. Tähän liittyy myös odotusarvot ylittävä (tai vähintään ne kohtaava) asiakaspalvelu.

[Lue lisää]


Josette Nurminen | Consultant, Resource Optimization

Työvuorosuunnittelu - suunnitelma vs. karu todellisuus

Työvuorosuunnittelu on periaatteessa yksinkertaista. Käytännössä se on kaukana siitä.

[Lue lisää]


Janne Ojala | Senior Manager, Resource Optimization

Ruutupaperi, Excel vai jotain muuta? Modernin työvuorosuunnittelun hyödyt

 

Perinteinen työvuorosuunnittelu koostuu pahimmillaan sosiaalisesta valtapelistä, Post It -lapuista ja seinään teipattavasta työvuorolistasta. Listaan tehdään muutokset lyijykynällä, se vahvistetaan kuulakärkikynällä ja kiikutetaan lopuksi palkanlaskijalle. 

[Lue lisää]


Digia Oyj

Kirsi Nurmi: Työvuorosuunnitteluhankkeen suurimmat virheet [VIDEO]

Työvuorosuunnittelun käytäntöjen ja siihen liittyvien järjestelmien uusimiseen tähtäävä hanke voi mennä monin tavoin metsään. Kysyimme Salivirta & Partnersin Kirsi Nurmelta, missä asioissa ajetaan todennäköisimmin karille. Nurmi nostaa esille kaksi asiaa, jotka usein unohtuvat tai ne tehdään huonosti.

[Lue lisää]


Josette Nurminen | Consultant, Resource Optimization

Onko työvuorosuunnittelu mahdollista lakia noudattaen?

Lakkojen ja työtaistelutoimenpiteiden taustalla on usein epäoikeudenmukaiseksi koettu henkilöstöpolitiikka. Väitän, että osa työtaisteluista tai niiden uhkista voitaisiin välttää, jos työnantajalla olisi käytössä keskitetty työvuorosunnitteluohjelma.

[Lue lisää]


Hanna Sillanpää | Senior Manager

[UUSI OPAS] Modernilla työvuorosuunnittelulla hyvinvointia ja tehokkuutta

Jos olet johtavassa asemassa tuotantoyrityksessä ja luet tätä tekstiä, kysy itseltäsi seuraava 200 000 euron kysymys: Toimisiko yrityksesi yhtä hyvin, vaikka työvuorossa olisi tällä hetkellä yksi henkilö vähemmän? Entä paranisiko tuottavuus yhden henkilön lisäyksellä?

[Lue lisää]


Mika Lehtinen | Liiketoimintakonsultti

Vähittäiskauppa nykyaikaan – olisiko myymälätyössä tehostettavaa?

Työn tehostaminen tekniikan avulla on arkipäivää esimerkiksi teollisuudessa, mutta toisin on vähittäiskaupassa. Ainakaan mahdollisuuksien puutteesta ei ole kyse: tarjolla on lukuisia keinoja niin työvuorojen optimointiin kuin ketjuohjaukseen ja työn hallintaan.

[Lue lisää]


Hanna Sillanpää | Senior Manager

Aikaa hoitotyöhön modernilla työvuorosuunnittelulla

Vuoteen 2025 mennessä tarvitaan 227 000 sosiaali- ja terveysalan työntekijää täyttämään työpaikkoja, kun palveluiden tarve kasvaa ja ammattilaisia poistuu työelämästä.

[Lue lisää]


Jaakko Heikkinen | Sales Manager, Tempus WFM

Työvuorosuunnittelun automatisointi ei ole tietojärjestelmähanke

Automatiikka tuo työvuoronsuunnitteluun säästöjä ja tasapuolisuutta – jopa armottomuuteen asti. Tämä paljastuu viimeistään, jos järjestelmän käyttöönottoon on rynnätty tekniikka edellä. Pettymykset vältetään valmistautumisella.

[Lue lisää]


Jaakko Heikkinen | Sales Manager, Tempus WFM

Kumpi suunnittelee työvuorosi reilummin, ihminen vai kone?

Automatisoidun työvuorosuunnittelun tuomat säästöt ovat kiistattomia. Mutta mitä siirtymä uuteen systeemiin tarkoittaa työntekijän kannalta? Positiivista uudistusta, sillä automatisointi tuo vuoroihin läpinäkyvyyttä ja reiluutta.

Perinteinen työvuorosuunnittelu koostuu sosiaalisesta valtapelistä, post it -lapuista ja seinään teipattavasta työvuorolistasta.

[Lue lisää]