Digiarjessa


Yli 500 blogikirjoitusta sekä mielenkiintoisia artikkeleita

  Julkaisut aihealueittain >>   BLOGI

  Marko Mikkola | Solution Architect

  Ihminen ja tietoturva: Verkkokauppaa, paketti-ilmoituksia ja pari kalasteluyritystä

  Kyllä, Guy Ritchien elokuva Puuta, heinää ja muutama vesiperä (Lock, Stock & Two Smoking Barrels) on yksi lempielokuvistani, jossa hämäräperäisiin puuhiin sekaantuneiden kaverusten tavoitteena on nopea rikastuminen, mutta edessä on lähinnä loputonta taiteilua pulmatilanteesta toiseen. Mitäpä jos tulevana verkkokaupan sesonkiaikana pidettäisiin huoli siitä, että nimenomaan nuo kaverit hämärissä hommissaan olisivatkin pulmatilanteessa ja sinä olet se, joka niitä pulmia heille aiheuttaa osaamalla varautua oikein heidän puuhastelujaan vastaan?

  tietoturva   valvonta  BLOGI

  Marko Mikkola | Solution Architect

  Ihminen ja tietoturva: teknologia- vai ihmislähtöinen ratkaisu?

  Tietoturvan trendit sekä uhat kehittyvät jatkuvasti. Microsoft on julkaissut Digital Defence -raportin, joka pureutuu vuoden merkittävimpiin muutoksiin ja kehityssuuntiin. Tietoturvaan erikoistunut ratkaisuarkkitehtimme Marko Mikkola kertoo tässä blogissa, miksi sinunkin on hyvä tutustua raporttiin.

  tietoturva   valvonta  BLOGI

  Marko Mikkola | Solution Architect

  Työntekijöiden pitää olla aktiivinen osa yrityksesi tietoturvaa

  Vakavimmat tietoturvauhat johtuvat usein ihmisten toiminnasta. Tästä syystä yritysten henkilöstö onkin suuri voimavara hyvän tietoturvan varmistamisessa. Tietoturvaan erikoistunut ratkaisuarkkitehtimme Marko Mikkola kertoo tässä blogissa, kuinka työntekijät voivat olla yrityksen hyvän tietoturvan tekijöitä.

  tietoturva   valvonta  BLOGI

  Marko Mikkola | Solution Architect

  Tietoturvauhat yleistyvät – mikä on yrityksesi kyky vastata muuttuvaan tilanteeseen?

  Tietoturvaan erikoistunut ratkaisuarkkitehtimme Marko Mikkola kertoo blogissaan, kuinka yritykset voivat vastata alati muuttuviin ja kehittyviin moderneihin tietoturvauhkiin. Modernit työkalut ja yhteistyö ovat avainasemassa.

  tietoturva   valvonta  ARTIKKELI

  Digia Oyj

  Tietoturvassa on kaksi keskeistä ongelmaa – Organisaation tietoturvan saa hallintaan yllättävän helposti ja ketterästi

  Organisaatioiden tietoturvaan liittyy kaksi haastetta, jotka voivat osoittautua erittäin vaarallisiksi. Asian myönteinen puoli on se, että ongelmat voidaan korjata yllättävänkin helposti ja kevyesti. Tietoturvaan kannattaa soveltaa modernia ketterää ajattelua, neuvovat Digian asiantuntijat.

  tietoturva   valvonta   artikkeli  BLOGI

  Tommi Palomäki | Product Manager

  Liiketoimintaprosessien reaaliaikainen valvonta: tilannekuva avuksi arjen johtamiseen

  Tiedätkö mikä yrityksesi liiketoiminnan prosessien ja tietovirtojen tila on juuri nyt? Mitkä prosessivaiheet tarvitsevat huomiota ja missä on optimoinnin paikka? Digia Iiris on Digian tuottama ratkaisu, joka antaa reaaliaikaisen tilannekuvan liiketoiminnasta kaikille sidosryhmille. Digia Iiriksen avulla liiketoimintaprosessien laatu tehostuu ja sen avulla voidaan välttää häiriöistä johtuvat menetykset liiketoiminnalle.

  valvonta   Digia Iiris  BLOGI

  Marko Mikkola | Solution Architect

  Välikatsaus pandemian aikaiseen etätyön tietoturvaan: mitä tulisi tehdä seuraavaksi?

  Tietoturvaan erikoistunut ratkaisuarkkitehtimme Marko Mikkola avaa blogissaan tietoturvan uusia tuulia ja pandemian vaikutuksia tietoturvaan niin etätyön kuin jatkuvasti kehittyvien tietoturvauhkien kannalta.

  tietoturva   valvonta  BLOGI

  Aleksi Könönen | Systems Developer

  Dynaamisella lokianalytiikalla tuotannon häiriötilanteet minimiin

  IT-järjestelmät tuottavat paljon erityyppisiä lokeja, joista on vaikea tunnistaa ongelmia ja trendejä. Tällöin myöskään tuotannon häiriötilanteita ei havaita. Dynaaminen lokianalytiikka reaaliaikaisessa valvontatyökalussa havaitsee nopeasti poikkeavat lokitukset ja mahdollistaa häiriöiden ennakoinnin.

  analytiikka   valvonta   Digia Iiris  BLOGI

  Tommi Palomäki | Product Manager

  Kuinka sovelluksesi toimivat pilvessä? Pilviympäristön valvontaan riittää vaihtoehtoja

  Pilviympäristön valvontaratkaisun valitseminen ei aina ole helppo homma, sillä suurten pilvitarjoajien omien työkalujen lisäksi markkinoilla on myös laaja kirjo muita ratkaisuja. Digian ratkaisu pulmaan on yksinkertainen: valitsemme asiakkaan todellisiin tarpeisiin mitoitetun ratkaisun.

  pilvipalvelut   valvonta   Digia Iiris  BLOGI

  Mikko Hakola | Director

  Yritysten liiketoiminta digitalisoituu – johtaja, tiedätkö, mitä tarvitset perustuksien rakentamiseen

  Pahimman digihuuman hälvennyttyä useimmille johtajille on kirkastunut, että jokaisen on rakennettava digipolkunsa omanlaisekseen. Omia polkuja kulkiessa yhteistä on pohdinta, kuinka välttää epäonnistumiset. Paljastuu, että onnistumisen varmistavat perusasiat ovatkin yllättävän samoja kaikille.

  pilvipalvelut   integraatio   API   digitaalinen liiketoiminta   valvonta

  1 2

   


  Aihealueet