← Pääsivulle

[UUSI OPAS] Niskalenkki rajapinnoista ja 7 muuta gurujen tärppiä integraatioon

Digia Oyj1. maaliskuuta 2017

Integraatiot ovat digitalisaation ydin. Tuoreessa oppaassa Digian integraatiogurut kertovat ajankohtaiset tärppinsä API Managementistä EU:n tietosuoja-asetuksen huomioimiseen.

Integraatiotarpit-blogikuva.jpg

Liiketoimintaprosessien digitalisoituessa yritysten käytössä olevan datan määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Samalla ostaminen palveluna ja pilvipalveluiden käyttö yleistyvät. Integraatioilla on merkittävä rooli siinä, miten järjestelmät ja niistä saatava tieto tukevat johtamista ja uusien palveluiden kehittämistä.

Se, miten integraatioita tehdään ja hallitaan, vaikuttaa ratkaisevasti siihen, miten tietoa saadaan hyödynnettyä järjestelmistä – eli kuinka nopeasti yritykset pystyvät kehittämään toimintaansa sekä lanseeraamaan uusia palveluita.

Siten integraatiot ovat yksi yritysten merkittävimmistä kilpailuvalteista, oli sitten kyse toiminnan tehostamisesta tai järjestelmiin kertyvän tiedon hyödyntämisestä uusien palvelujen ja toimintamallien kehittämisessä.

Asiantuntijoiden vinkit yksissä kansissa

Olemme keränneet asiantuntijoiltamme ajankohtaisia integraatioita käsitteleviä tärppejä. Vinkkinsä kertovat Turo Hyppönen, Petri Rosenström, Tero Niemistö, Tessa Viitanen, Antti Jokela, Sami Lairala sekä Digian Integraatio ja tiedon hyödyntäminen -liiketoiminnan vetäjä Teemu O. Virtanen.

Kirjoituksissa käsitellään muun muassa:
  • suurten tietomassojen siirtämistä pilveen
  • tiedon siirtoa koskevaa lainsäädäntöä
  • rajapintojen hallintaa
  • integraatioalustan valintaa
  • pilvipalveluiden ja on-premises -verkkojen välisen tietoliikenteen toteuttamista.
Nyt päivänpolttavat vinkit on koottu yksiin kansiin oppaaksi, jonka voit ladata itsellesi klikkaamalla alla olevaa kuvaketta. Tervetuloa digitalisaation ytimeen!

Lataa opas: Niskalenkki rajapinnoista ja 7 muuta gurujen tärppiä integraatioon


integraatio

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi