Digiarjessa-blogi

.NET-devaajat kuumaa valuuttaa - Digia rekrytoi useampaan liiketoimintayksikköön

Digia Oyj22. toukokuuta 2017

.NET-kehittäjäksi Digialle? Työntekijämme kertovat, millainen työskentely-ympäristö Digialla sinua odottaa.

net-rekry.jpg

Digialla .NET-osaajia työskentelee hyvin erityyppisissä asiakasprojekteissa. Tarvetta .NET-kehittäjille on useammassa liiketoimintayksikössä, joten uudella työntekijällä on mahdollisuus tarttua osa-alueeseen, joka sytyttää eniten. Digialla pystyy vaikuttamaan omaan työhön ja kehittämään osaamistaan monipuolisesti.

mika-korhonen-1.jpgMika Korhonen: Digialla, finanssimaailman takahuoneessa, pääset uudistamaan ja tehostamaan suomalaisten työelämää

Toimivilla järjestelmillä on tärkeä rooli siinä, että arki ja palvelut rullaavat pankki-, vakuutus- ja finanssialalla. Olemme Digialla jo lähes 30 vuoden ajan työskennelleet läheisesti finanssialan toimijoiden kanssa ja seuranneet alan kehitystä.

Finanssiala on murroksessa. Digitalisaatio haastaa alan toimijoita, ja tuo myös uusia mahdollisuuksia. Digian ohjelmistokehittäjänä kuulet ensimmäisenä finanssialaa säätelevistä muutoksista. Pääset toteuttamaan uudenlaisia palveluita ja muuttamaan toimialaa. Nopeutat tiedon käsittelyä, visualisoit tilannetietoa ja helpotat ihmisten arkea. Olet finanssimaailman keskipisteessä toteuttamassa sellaisia asioita, joita Oy Suomi Ab tarvitsee työelämän tehostamiseksi. Teknisen osaamisen lisäksi tekijöiltä toivotaan ymmärrystä finanssitoimialasta.

 

samuli-forsman.jpg sekine-shoichi.jpgSamuli Forsman ja Sekine Shoichi: Digitaalisten palveluiden yksikössä tuotetaan asiakkaille sähköisiä elämyksiä

Digitalisaatio käy kuumana eri toimialoilla ja Digitaalisten palveluiden liiketoiminta kasvaa. Olemme etujoukoissa toteuttamassa alan tuoreimpia ratkaisuja ja rakentamassa mm. verkkopalveluita ja sähköisen asioinnin palveluita laidasta laitaan, eri tyyppisille asiakkaille.

Tekeminen digipalveluiden parissa on niin laajaa, että työntekijät pystyvät hyödyntämään omaa osaamistaan kaikilla sähköisen asioinnin eri kulmilla. Siten myös osaamisen kehittämisen mahdollisuudet ovat huippuluokkaa. Voidaan tuottaa verkkopalveluja, toiminnanohjausjärjestelmiä, markkinointisovellus tai vaikkapa verkkokauppa. Asiantuntijoiden omat toiveet ja tahtotilat huomioidaan, ja tehtävät mietitään niiden mukaisesti.

 

june-poikselka.jpgJune Poikselkä: Voit jättää kädenjälkesi johonkin merkittävään, kun kansalaisten elämää helpotetaan turvallisilla asiointipalveluilla

Asiakaskohtaiset ratkaisut -yksikössä toteutamme järjestelmiä asiakastarpeisiin, joihin on hankalaa löytää valmista ratkaisua. Rakennamme esimerkiksi suomalaisten sähköisiä asiointipalveluita ja helpotamme niiden kautta kansalaisten elämää. Järjestelmiemme ansiosta jonotusajat ja tuskaiset ilmeet virastojen uumenissa ja asiointiluukuilla jäävät historiaan. Toimitamme turvallisia asiointipalveluja, jotka ovat käytössä silloin, kun se suomalaisille parhaiten sopii.

Ryhmässämme on noin 140 piinkovaa osaajaa, jotka hallitsevat useiden teknologioiden kiemurat. Nyt vahvistamme joukkojamme asiantuntijoilla, joiden työkalupakkiin kuuluvat muun muassa ASP.NET, SQL Server ja C#. Lisää plussaa saa esimerkiksi WPF-, nHibernate ja Javascript Frame -teknologioista. Arvostamme asiantuntijoiden valinnassa erityisesti ammattilaisen asennetta ja otetta työhön.

 

New Call-to-action

rekrytointi


Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi